دیه، پرداخت دیه، پرداخت دیه توسط بیمه

دسته بندی : کیفری | دیه
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر من شهریور 1402 در اثر تصادف با یک خودروی دیگه فوت شدن که مقصر نبودن و حکم دادگاه اسفند ماه 1402 صادر و به بیمه ابلاغ شد اما دیه پرداخت نشد آیا دیه به نرخ جدید 1403 توسط بیمه پرداخت خواهد شد؟؟؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام دیه با توجه به زمان پرداخت دیه محاسبه و پرداخت میگردد. در صورت پرداخت در سال جاری به نرخ دیه امسال پرداخت میگردد.