ایراد به صلاحیت ذاتی دادگاه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر پرونده ای از بازپرسی به کیفری 2ارجاع شود و به دلیل عدم صلاحیت کیفری2به کیفری1ارجاع شود و قاضی 10روز زمان دهد که طرفین در صورتی که به صلاحیت دادگاه کیفری 1اعتراض دارن و از طرف مجرم لایحه اعتراض داده شود ولی قاضی ابلاعیه ادای توضیح برای طرفین بفرستد ،این به این معناست که اعتراض به کیفر خاست پذیرفته نشده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی اخطاریه مذکور به جهت طرح ایرادات عدم صلاحیت دادگاه کیفری یک می باشد و زمانی که که دادگاه طرفین را جهت ادای توضیحات دعوت نموده بدین معنی است که خود را صالح به رسیدگی دانسته است.و ارتباطی به اعتراض به کیفرخواست ندارد.