ذینفع بودن خواهان در طرح دعوا

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر
در رابطه با امتیاز مسکن ملی یکی از مالکین امتیازش رو از طریق قولنامه و وکالتنامه بلاعزل فروخته توی بنگاه .آیا ما میتونیم شاکی بشیم که غیرقانونی فروش انجام داده و سلب امتیاز بشه؟ما قولنامه و وکالتنامه رو ندیدیم فقط شفاهی بیان شده.و حالا با خریدار به مشکل خوردیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام یکی از اصول پایه طرح دعوا و شنیده شدن دعوا در محاکم ذینفع بودن شماست، از متن سوال ذینفع بودن شما استنباط نمی شود باید دقیق تر سوال خود را مطرح نمایید یا با وکلای سایت تلفنی مشورت نمایید.