در مورد فروش حق سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام درسال 63 پدرم دو مغازه به مبلغ 450 هزار تومن بعنوان سرقفلی گرفت و بعد از 10 سال به من داد و بعد از فوت مالک ورثه ادعای مغازه‌ها رو کردن و متاسفانه دادگاه حکم به تخلیه بدون پرداخت سرقفلی و فقط نصف حق کسب و پیشه داد.5 ساله که مغازه ها رو تصاحب کردن ایا میشه پرونده رو دوباره به جریان انداخت و امیدی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بطور کلی اولا باید مدارک شما بررسی شود ثانیاً اگر رای قطعی صادر شده باشد سخت میشه به نتیجه امیدوار بود ولی سرقفلی با حق کسب و پیشه فرق میکنه