انتقال مال غیر و مال مشاع

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام موبایل به اسم پدرم بوده وقتیم فوت کردبه نام خودش بوده الان من چه جوری میتونم طرح دعوی کنم علیه برادرم که چه جوری موبایل زده به نام خودش دادخواست بابت موبایل دادم ولی توجواب دعوی من گفتن سیم کارت به نام برادرمه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام - اگر گواهی انحصار وراثت در زمان فوت پدر گرفته اید و تحریر ترکه کرده اید و خط همراه نیز در ترکه امده است می توانید به اتهام انتقال مال غیر شکایت کنید. البته با وکیل مشورت کنید.