پرداخت دستمزد کارگر از حساب شخص ثالث

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارفرما حقوق را از حساب چند شخص دیگر واریز می ‌نمود، آیا کارگر می ‌تواند رابطه کاری را اثبات کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در کل به طرق دیگری قابل اثبات است اما این موارد می توانند دردسر ایجاد کنند ، از ایشان درخواست کنید که از حساب خود واریز کند یا این موضوع را مکتوب نمایند که دستمزد شما به دستور ایشان از حساب اشخاص ثالث پرداخت خواهد شد.