الزام به اعطای وکالت در تعویض پلاک

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما
وقت تعویض پلاک بنده تمام شده و فروشنده تا 10زوز پیش میگفت برات تمدید میکنم ولی الان جواب تلفن کلا نمیده یه بنده خدا امروز که تماس گرفتم چندبار پشت سر هم گفت این خط واگذار شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام پیشنهاد می شود بدوا برای ایشان اظهارنامه ای ارسال کنید و از ایشان برای انجام تعهد مبنی بر اعطای وکالت و یا هر موضوعی که در بین بوده است دعوت کنید که در آینده مدعی عدم انجام تعهد از جانب شما نشود در صورتی که اقدامی انجام ندادند بعدا می توانید طرح دعوای الزام کنید. موفق باشید