شکایت کیفری مبنی بر سرقت تعزیری

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من پسرم چند ماه تو کمپ بود خونه همسایه دزد زده و همسایه به پسرم که داخل کمپ بود تهمت دزدی زد ه وبا چند نفر رفته داخل کمپ از دروغ گفته که اطلاعات اومد توبیا به نامه امضاء کن و بگو این چند نفر که ما اسم میبریم تو شهادت بده که دزدی کردن .پسرم قبول نمیکنه.وایشون تهدید می‌کنه پسرم روو چون آشنا تو کلانتری داشته میرن پسرم رو از کمپ میبرن کلانتری وبا کتک شکنجه ازش اقرار میگیرن که همه چی گردن بگیر.ولی وقتی می‌فرستنش.دادگاه بازرسی میگه این کارو نکردم.ومتاسفانه.3روز برا کار نکرده زندان.باید چیکار کنم.البته نامه کمپ گرفتم که پسرم اون روز دزدی کمپ بوده.وبه دادگاه دادم.ولی بعد یک روز دیگه شاکی با ریس کمپ درست کردن ونامه داد که کمپ نبوده.حرفشو 2تا کرده.من مادر چیکار باید کنم.که پسر م بی گناه.البته صدای ضبط شده اون طرف که رفته کمپ اعتراف بگیر پسرم تهدید کرده رو دارم.کاملا واضح.میتونه این صدا ضبط شده کمکم کنه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام پرونده شما یک مقدار جزییات داره و پیچیدست اگر وکیل ندارید میتونید مستندات رو بفرستید وکیل براتون لایحه دفاعیه تنظیم کنه و ثبت کنه پسرتون . اما در کل صداهای ضبط شده رو دستور بگیرید از قاضی دادگاه مبنی بر خارج نویسی محتوای مکالمه میتونه کمکتون کنه قطعا در پرونده. اقرار با اکراه پسرتون هم باید به دادگاه اعلام کنید