اعتراض ثالث، جلب ثالث

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام دادگاه تجدید نظر در تاریه برج ده سال 1402رای قطعی به نفع فروشنده صادر کرده بنده به عنوان معترض ثالث رای را به نفع خودم در اردیبهشت گرفته ام که فروشنده محکوم شده است ایا این رای توسط فروشنده اول قابل اعتراض در دیوان عدالت کشور می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. برای اظهارنظر دقیق، بایستی دادنامه ی شما مطالعه و بررسی گردد، در نهایت بستگی به مفاد دادنامه دارد.