تخلف فروشنده و اخطار شهرداری برای تخریب ملک خریداری شده

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عزیز سوالی داشتم خدمت شما اینکه ما یه ماهی هست که یه منزل ویلایی قولنامه کردیم و بعد از یک ماه میبینیم از شهرداری مامور میاد در منزل ک حکم تخریب داریم 3 بار اخطار دادیم. متوجه شدیم منزل تخلف اضاف بنا به مبلغ 150 میلیون داره از فروشنده خواستیم که نسبت به پرداخت خسارت تخلف اقدام کنه و امتناع میکنه و میگ پرداخت نمیکنم و لازم ب ذکر است ک زمان تنظیم قولنامه بهش گفتیم آقا منزلت تخلفی عوارضی چیزی نداره شهرداری نریم گف نه هیچی نداره رییس املاک هم شاهده الان شکایت کردم حرفم ب جایی میرسه یا ن؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر در قولنامه به این موضوعات اشاره شده باشد کار شما راحت تر است اگر هم اشاره ای نشده باشد با بهره گیری از وکیل میتوانید از حق خودتان دفاع کنید.با توجه به حساس بودن موضوع پیشنهاد میشود بدون وکیل یا حداقل بدون مشاوره با وکیل اقدام نکنید.