پرداخت دیه به حساب وکیل

دسته بندی : کیفری | دیه
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد سوال اول اینکه وکیل که کارهای ما رو انجام میده گفته دادگستری اگه شما تایید بدید مبلغ دیه رو به حساب من واریز میکنه و یه هفته زمان میبره بعد من واریز میکنم به حساب خودتون، امکانش هست مشکلی پیش بیاد که نتونیم دیه رو بگیریم و اینکه از کجا میشه استعلام گرفت که مبلغ واریزی دیه چقدر بوده دقیق؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، شما میتونید به شعبه ی اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و از میزان دیه مطلع بشید، معمولا اینگونه هست که به حساب وکلا واریز میشه اما شما میتونید جهت دریافت مبلغ اقدام کنید.