قید متراژ در املاک جزء اوصاف اصلی نیست

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مواردی که خانه به صورت محصور و با درج متراژ و با تعیین قیمت برای هر جز فروخته‌می‌شود
مساحت قید صفت زمین یا باغ می‌شود
مواردی که حدود ملک با متراژ مشخص نشده باشد و فقط پلاک ثبتی و متراژ مشخص‌شده باشد
حق فسخ در صورت اختلاف متراژ میخواستم مستند و مواد قانونی یا رای وحدت رویه این رو بدنم چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ملکی به متراژ 200متر فروخته شده الان وقت سند شهرداری میگه 2 متر عقب نشینی داره خریدار مطالبه مالتفاوت 2 متر رو کرده و خسارت قراردادی میخواستم ببینم با توجه به اینکه متراژ کلی گفته شده و قیمت کلی آیا بهش مالتفاوت تعلق میگیره یا خیر و مستند قانونی آن رو بدونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در اموال قیمی متراژ یک وصف فرعی است و چنین نیست که شما مثلا 200 متر زمین به من می فروشید بلکه یک قطعه زمین یک پارچه به من می فروشید قید متراژ در کلیه زمین های مورد معامله صرفا جهت تحدید حدود است.لذا در این مورد نیز شما یک قطعه زمین را به ثمن معلوم خریده اید و کم یا زیاد بودن آن مد نظر طرفین نبوده بلکه خود زمین و موقعیت آن ملاک معامله بوده . با دفاع صحیح می توانید نتیجه بگیرید که البته کار وکلای متخصص این حوزه است.ماده مستقیمی در این خصوص به نظر وجود ندارد. موفق باشید.