11 خرداد 1401

اثبات ضرب و جرح و فحاشی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
منا سمرقندی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم خیانت کرده و مدرکی ندارم جز صدای ضبط شده ش ک میگه کردم هم من و هم مادرمو کتک زده و فحاشی کرده چه باید کنیم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر - برای اثبات ضرب و جرح نیاز هست به پزشکی قانونی مراجعه و نامه پزشکی‌قانونی‌ اخذ کنید همچنین وجود شاهد برای این موضوع و توهین و فحاشی لازم هست صدای ضبط شده برای اثبات کافی نیست