11 تیر 1401

مفهوم مختومه شدن و بایگانی راکد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک پرونده در دادگاه دارم و توی سامانه ابلاغ برای بنده آخرین پیامی که اومده نوشته پرونده مختومه و به بایگانی راکد ارسال شد..از ابتدای کار تا به الان هیچ ابلاغیه ای واسم نیومده..این یعنی چی؟ توی دادسرا..بازپرسی و دادگاه زده مختومه..یعنی قرار بره دادگاه دیگه یا کلا حل شده قضیه؟!

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موارد حتی منع تعقیب در دادسرا یا جلب ب دادرسی اصولا باید ابلاغ شود تا طرفین مطلع از روند پرونده باشند مختومه شدن در شعبات هم بدین معناست ک رسیدگی در شعب مذکور خاتمه یافته و در بایگانی شعبه قرار گرفته است بهرحال با توجه ب مبهم بودن موضوع اگر در قسمت اطلاع رسانی اشخاص حقیقی موردی درج نشده و ابلاغی صورت نگرفته بهتر است جهت اطلاع دقیق لزوما ب شعبه مربوطه مراجعه حضوری نمایید تا ابهام رفع شود موید باشید