17 تیر 1399

استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه نفر از بنده و وکیلم به عنوان استفاده از اسناد مجعول شکایت کرده این اسناد مجعول توسط موسسه داوری انجام پذیرفته و توسط وکیلم که خبر نداشته به دادگاه ارایه شده ولی نتیجتا رای دادگاه به نفع و یا ضرر کسی نبوده سوال بنده اینه در صورتی که دادگاهدبخواهد شخصی رو به عنوان استفاده از سند مجعول محکوم کنه وکیلم رو که همه کارها توسط ایشون انجام شده محکوم میشه و یا بنده که هیچ کاری توسطربنده انجام نشده ویااصلاد نمیتونن محکوم کنن توضیح اینکه تو نظریه کارشناس خط نوشته شده که سند مجعول توسط داور موسسه انجام شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

فردی که سند مجعول را مورد استفاده قرار داده است و در واقع ذینفع موضوع و دعوی بوده است متهم پرونده می باشد.