31 تیر 1399

مطالبه وجه سفته بابت ضمانت پرداخت اقساط

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بابت فروش خانه از خریدار سفته به ارزش وام خانه سفته گرفتم تا اقساط را پرداخت کند به خاطر نداشتن ضامن.. یکبار هم اقدام کردم بابت شکایت و سفته ها تاریخ خوردن ولی باز با التماس و گریه .. منصرف شدم..تا امسال دوباره تو پرداخت اقساطش بی توجه شده..حالا سوالم اینه اصلا میشه مجدد سفته ها را اقدام کنم یا اینکه چون یکبار اقدام کردم و تاریخ زده شده راهی نداره؟؟ تاریخ سفته ها شکایت اولم هم تقریبا 8 الی 9 ماه پیش میباشد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب بله مجددا هم میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته را تقدیم نمایید و هم تا یک سال پس از آخرین تعقیب قضایی شکایت کیفری نمایید. موفق باشید.