15 شهریور 1401

چاپ جزوه درسی و استفاده از منابع دیگر

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت معنوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض خسته نباشید
من معلمم میخواهم جزوه ای برای کنکور سراسری بنویسم و منبع اصلی من کتاب درسی است اگر کنار کتاب درسی از کتاب های کمک درسی موجود صرفا برای تشخیص نکات مهم استفاده کنم و جزوه رو چاپ و منتشر کنم آیا قانون کپی رایت را نقص کرده ام؟ اگه جرم است چرا تنوع در کتاب کمک درسی هستش وقتی مطالب یکسان هستش؟!
و اینکه آیا درست است اگر تا ۸۰ درصد با متن تفاوت داشته باشد شامل قانون کپی رایت نمی شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم استفاده از منابع دیگر بطوری که مثلا ده درصد در کل جزوه نوشته شده باشد ایرادی ندارد میتوانید در پایان منبع ده درصد را عنوان نمایید