30 مهر 1399

شرایط طرح شکایت جهت تحصیل مال نامشروع

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرایط طرح شکایت جهت تحصیل مال نامشروع و یا کلاهبرداری ، جهت انجام کاری دریکی از ادارات یک فقره چک به کارشناس کارگزینی تحویل دادم ، کاری که انجام نداد ، چک رو هم به اجرا گذاشته.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام،شما میتوانید از ایشان تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید با این شرح که ایشان شما را به امری غیر واقع امیدوار نموده و چکی بابت آن دریافت نموده وشما را فریب داده است