13 آذر 1401

اعتراض به نظریه کارشناسی و...

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اینجانیتصادف کردم در برج یک امسال با موتور
راننده متواری شده است که از پشت سر بهم زده
افسر کروکی دقیق ترسیم کرده
صندوق خسارت های بدنی اعتراض زده و کارشناسی ک از دادگاه تجدید نظر اومده منو مقصر کرده و قاضی دادگاه میگه حق اعتراض نداری دیگه
بعد کارشناسی از دادگاه تجدید نظر اومده میگه صندوق زیر بار این مبلغ ۳۵۲میلیون نمیره و تا هیئت ۱۱نفره اعتراض میزنه میاره و اونا هم بیان نظر منو خراب نمیکنن پیگیرش نباش من اگ نظریه افسر راهنمایی رو تایید میکردم صندوق از هیئت س نفره تا ۱۱نفره رو میورد و منو بیچاره میکرد

راهنمایی کنین چیکارکنم چ خاکی تو سرم بریزم
مطمئنن پدرم زنده بود نمیذاشت حقم بخورن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی اعتراض حق قانونی شماست ولیکن پذیرش اعتراض بسته به تصمیم دادگاه با ارایه ادله و مدارک خویش به نظریه مزبور اعتراض نمایید و سپس حضورا مجدد با قاضی رسیدگی کننده صحبت نمایید.