13 خرداد 1400

مراحل شکایت ضرب و جرح چگونه است ؟؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب و احترام خدمت شما جناب وکیل.
بنده با یک مشکل مواجه شدم که اگه راهنمایی بفرمائید سپاسگزار میشم.
خواهر زاده بنده یه پسر ۱۷ ساله هستند امروز به یه آب میوه فروشی مراجعه میکنن جهت خرید آب میوه در همین حین یک ایشان در پیاده رو ادرار میکنن و همین باعث مشاجره بین ایشان و صاحب مغازه میشه.ایشان میگن من امیز میکنم و ببخشید ولی صاحب مغازه به همراه پسرش درگیر می شن با خواهر زاده من ت با قمه و چوب ایشان رو مصدوم میکنن.پلیس میاد صورتجلسه میکنه و میگه شنبه باید پزشک قانونی باید و بعد بیاد اینجا.
میخواستم ببینم آیا روال کار به همین شکل است؟ و آیا کار دیگری نیاز هست ما انجام بدیم؟
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون ایام تعطیلی است شکایت اولیه بر اساس گزارش مامور کلانتری تنظیم شده و معرفی به پزشکی قانونی انجام می شود و شما در اولین روز کاری یعنی دوشنبه باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد ( قمه و چوب ) را ثبت نمایید سپس معاونت ارجاع پرونده را به همان کلانتری محل وقوع جرم ارسال و پرونده پس از تکمیل به دادسرا ارسال خواهد شد