27 اسفند 1401

سوال در مورد تخلیه می باشد. ضمنا سایتتون در قسمت پاسخ به سوالات خیلی ایراد داره. یه سوال میخاد پاسخ داده شه با پر کردن دسته بندی ها رقیقا ده دقیقه وقت وکیل ر می گیره. اصلاح شود لطفا

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
مژگان صالح ابادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
مستاجر قراردادش که رهن کامل بوده 19 اسفند تمام شده است مورد اجاره را که آپارتمان است تحویل نمیدهد وضمنا اصلا به تلفن من (مالک ) پاسخ نمیدهد و چندین ماه است در دسترس نیست. به مستاجر پیام دادم بیاید در بنگاه و قراردا د را فسخ کند و ودیعه اش رابگیرد با کسر بدهی با حضور بنگاه دار و دو شاهد اما پیام داده من نمی آیم و اول باید مالک پول ودیعه را از طریق شبا مالک واریز کند تا بعد هماهنگ کند که بیاید کلید آپارتمان را تحویل دهد ( که ممکن است هم نیاید ) با توجه به اینکه اسا سا مستاجر در دسترس نیست و اینکه من هیچ دسترسی ظرف یکسال اخیر به داخل آپارتمان نداشته ام ونمیدانم چه وضعیتی دارد وآیا خسارتی وارد کرده یا خیر راهکار چیست؟ضمن اینکه حدود دو میلیون تومان فقط قبض معوقه گاز وآب وبرق و..داردو بدهی دارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی درخواست تخلیه از طریق دفاتر خدمات قضایی پس از انقضای مهلت اجاره، ثبت نمایید.