28 اسفند 1401

قصور در دندان پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام طرح شکایت 9 روکش دندان جلو که سقوط شده که ضمان مالی میباشد نظریه پزشک قانونی که دادگاه کیفری رای نداده باید چه طور هزینه بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی پرونده ی شما نیاز به بررسی و مطالعه دارد و از این جهت شما می بایست از گزینه تماس استفاده کنید و از طریق برنامه ها ی مجازی رای صادره را برای ما ارسال کنید تا بتوانیم به نحو احسن در این خصوص نظر دهیم . سلامت و سربلند باشید