ثبت نام در طرح پیش فروش ایران‌خودرو

دسته بندی : امور شهری | محرومیت از دریافت خدمات دولتی _ آب _ برق _ گاز _ قانون تملک آپارتمانها
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکی ازشرایط ایرانخودرو برای ثبت نام اینه که به افرادحقوقی ماشین تعلق نمیگیره میخاستم بدونم منکه سربازی نرفتم جزو افرادحقوقی حساب میشم یا نه ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام منظور از اشخاص حقوقی شرکتها هستند که بعد از ثبت شخصیت حقوقی پیدا می کنند و شما مثل بقیه اشخاص حقیقی می توانید ثبت‌نام کنید. مگر اینکه در شرایط ثبت‌نام داشتن شناسنامه شرط باشد که به نظر چنین شرطی وجود ندارد. می توانید بخشنامه را مطالعه کنید.