دریافت مجوز برای کسب و کار اینترنتی

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
آزاده آقاجانی دلاور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من یک کسب و کار آنلاین می خواهم راه اندازی کنم مربوط به پخش مواد غذایی به رستوران ها میخواستم بدونم باید از کجا مجوز بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام به طور کلی، برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی، دو دسته مجوز نیاز می باشند. دسته اول، مجوزهای عمومی یا همان دریافت نماد اعتماد می باشد و دسته دوم، مجوزهای اختصاصی برای هر صنف است. مجوزهای عمومی کسب و کار اینترنتی، برای تمامی کسب و کارهای اینترنتی، عمومیت داشته و با توجه به نوع کاربری سایت، می بایست این نماد را کسب نمود. مجوزهای عمومی کسب و کار اینترنتی، شامل نماد اعتماد الکترونیکی و پروانه کسب و کار می باشد. نماد اعتماد الکترونیکی در سایت اینماد، توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک، ارائه می شود.