24 خرداد 1402

تعرفه واردات خودرو در سال ۱۴۰۲

دسته بندی : حقوقی | گمرک
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
خودروهای وارداتی از عراق مشمول چند درصد تعرفه گمرکی می‌شوند؟ و آیا واقعا واردات خودرو از عراق برای ما به نسبت قیمت داخل کشور ارزش دارد؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدهید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. تعرفه واردات خودرو برحسب قیمت خودرو و همچنین براساس حجم موتور خواهد بود. البته نرخ‌های اعلام شده بصورت علی‌الحساب بودهتعرفه واردات خودرو برحسب قیمت خودرو و همچنین براساس حجم موتور خواهد بود. البته نرخ‌های اعلام شده بصورت علی‌الحساب بوده چراکه تعرفه نهایی، براساس اختلاف قیمتی است که در زمان عرضه خودروها در بورس کالا، بدست می‌آید: کمتر از 10 هزار یورو ، کمتر از 1200 سی‌سی،6 درصد کمتر از 10 هزار یورو، بیش از 1200 سی‌سی، 11 درصد بیشتر از 10 هزار یورو، کمتر از 1500 سی‌سی، 21 درصد بیشتر از 10 هزار یورو، 1500 تا 2000 سی‌سی، 31 درصد اینکه به‌صرفه است یا خیر، تابع متغیرهای زیادی مثل نوع خودرو و بازار آن خودرو در ایران است و نمی‌توان یک نسخه واحد ارائه کرد.