10 تیر 1402

سوال در خصوص کارشناسی و ارائه نظر

دسته بندی : حقوقی | صدور گزارش خلاف واقع
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اختلاف ما با شرکا در کارخانه منجر به این شد که بنده پول سهام را ندادم ولی سهام به نام بنده در ثبت زده شد البته بنده نتونستم ثابت کنم که پول دادم قاضی بنده را به 200میلیون پرداخت محکوم کرد الا ن بنده سهام خودم را گذاشتم اجرای احکام تا کارشناسی بشود تا آنها طلب را از آن محل بردارند ولی چون شرکت سهامی خاص و تمام سهامداران بجز من فامیل نزدیک هستند منو که در کارخانه راه نمی دهند و قبل از شکایت‌ازمن کارخانه را واگذار کردن هیچ اطلاعاتی هم نمیدهند سوال من از حضور شما این است که اگر کارشناس به محل کارخانه برود و شخص که در آنجا هست مدعی خرید باشد و هیچ چیزی وجود نداشته باشد من باید چه کارگنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بهتر است در هنگام مراجعه کارشناس خودتان حاضر شوید و اگر مطلع یا ساهدی دارید در روز کارشناسی در محل کارشناسی حاضر کنید .