10 شهریور 1402

دعوی تملک و تصرف ملک

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق ارتفاق
جواد خان زاده مقصودلو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منو همسرم الان سه ساله که تو یه خونه ی حیاط دار که حیاط مشترک با مادرشوهرم داره باهم زندگی میکنیم حیاط خونه بزرگه ولی من با این وجود احساس راحتی و آرامش اونجا ندارم و هرچی میگم شوهرم راضی نمیشه که حیاطمونو جدا کنیم و در مستقل داشته باشیم در ضمن نصف اون خونه به نام منه آیا میتونم از راه قانونی اقدام کنم و خواستمو اجرا کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر بستگی به شرایط و وضع موجود ملک داره که قابل تقسیم و جدا کردن باشد یا خیر