25 شهریور 1402

انتشار عکسهای خصوصس در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | جرایم جنسی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. من یک مشکلی برام پیش اومده توی فضای مجازی. شخصی به بهانه مدلینگ ب من پیام دادن در اینستا و منو ارجاع دادن به شخصی در تلگرام که فقط یک آیدی ازشون دارم که معلوم نیس همون هم بعدا باقی بمونه ازشون یا نه. اون شخص به بهانه آنالیز بدنی برای مدلینگ عکسهای شخصی از من درخواست کردن که من هم چون تحت فشار قرار گرفته بودم به خاطر صحبتاشون، براشون فرستادم. اینکه از من درخواست عکسهای شخصی (حتی از نواحی خصوصی بدن) من رو بکنن جرم تلقی میشه یا نه؟ میشه شکایت کرد؟ چطوری مطمئن بشم که آبروم در خطر قرار نمیگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که عکسهای شما منتشر شود جرم محقق شده است در صورتی که به اجبار یا تهدید از شما عکس تهیه کروه یا به اجبار به دادن عکس مجبور شده باشید به جرم اخاذی و تهدید عرضی شکایت کنید اسکرین بگیرید