07 مهر 1402

اعتراض به ملی شدن زمین

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به رای قاضی هیات حل اختلاف قانون تعیین تکلیف اختلافات اراضی موضوع اجرای ماده 56 قانون جنگل ها و مراتع
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید عرض به خدمت شما پدر بنده به متراژ 1500 متر زمینی در روستای اطراف تبریز داره که از مادر بزرگم رسیده بهش با مدارک کامل خودمون هم اهل همون روستا هستیم و این زمین دو سال پیش از اراضی ملی آزاد شده و بنده اقدام به فنس کشی کردم بدون بتن ریزی ممتد و خانه باخ که پدرم در دوره بازنشستگی سرش مشغول شده با درخت کاری و غیره ولی الان محیط زیست گیر داده که این زمین تحت حفاظت ماست که امروز هم یک اختیاریه نه چندان رسمی به بنده دادن ولی بنده امضا نکردم و درضمن به سند هم اقدام کردیم منتظر جواب هستیم و از نقشه یو تی ام هم فرمودن این منطقه حریم ما هستش. ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید و بنده اقدام به برداشت فنس ها بکنم یا خیر ؟و اگر اقدامی از اداره ای لازم هست بکنم ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود ابتدا به عرض می‌رساند جنابعالی حتماً باید پیگیری کنید ببینید ابلاغیه‌ای که برای شما آمده از چه ارگانی می‌باشد قاعدتاً باید با اوصافی که فرمودین زمین شما ملی اعلام شده باشد که در این صورت اگر سند مالکیت داشته باشید و سوابق احیا در زمین شما موجود باشد در این صورت یاید برای اعتراض به ملی شدن زمین مذکور در کمیسیون ماده 56 جنگل‌ها و مراتع طرح دعوی نمود و به برگه تشخیص اعتراض نمائيد که البته اعتراض به برگه تشخیص و اخذ نتیجه در این خصوص نیاز به اشراف به شرایط 12 گانه اعتراض دارد که حتماً باید به آن توجه نمود