06 آبان 1402

جرایم سایبری از نوع هک حساب بانکی و پلیس فتا

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر

دو شب قبل با ارسال ابلاغیه جعلی توسط هکر از حساب من برداشت وجه شده

حالا دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :

1: چه بخش هایی از گوشی من آلوده شده و من باید اونارو تغییر بدم

2: الان تمام حساب های بانکیم در معرض خطر و برداشت مجدد هستن یا فقط همون حسابی که ازش برداشت شده باید مسدود بشه چون من در دوتا بانک پول دارم

لطفا مفصل توضیح بفرمایید که مجددا من متضرر نشم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،در اولین اقدام به پلیس فتا مراجعه کنید و سپس شکاست فیشینگ و هک طرح کنید . محض احتیاط تمام حساب ها را مسدود کنید .