23 آذر 1402

اهانت به مقدسات اسلام

دسته بندی : کیفری | اهانت به مقدسات اسلام
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام.
پرونده تجدیدنظرخواهی باموضوع اهانت به مقدسات اسلام از دادگاه کیفری یک به دادگاه تجدیدنظر اســتان رفته و دادگاه تجدیدنظر استان هم از ورود به رسیدگی خودداری کرده و آنرا در صلاحیت دیوان عالی کشور دانسته است.

آیا شرایط توافق بین شاکی و متهم و مختومه کردن پرونده وجود دارد؟!
فرصت تا کی هسش؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام رضایت طرف مقابل هم بگیرد تاثیری ندارد چون تز جرایم غیر قابل گذشت می باشد برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید