26 آذر 1402

چجوري ميتونم ثابت كنم ك قرض بوده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تو دادگاه خانواده همسرم با اين حرف ك چون خونه خودمون بوده بايد نصف ميشد ميگه نميدم اين پولو ايا اين ادعا درسته ؟
واينكه هيچ سندي برا اثبات اينكه قرض بوده ندارم
چجوري ميتونم ثابت كنم ك قرض بوده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ادب ،کاربر گرامی شما به یک دفاع قوی و مستند و مستدل مبنی بر تبرعی نبودن پرداخت نیاز دارید در واقع اماره مدیونیت به ضرر شماست و اسرداد را مشکل میکند ، برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس بگیرید