20 دی 1402

جمع آوری اطلاعات و در قراردادن آ« در اختیار سایرین

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آقای عرب زاده که ساکن یکی از شهر های
مرزی خوزستان می باشد، برذی کمک به داعش در قلمرو ایران اطللعاتی را جمع آپری میکند که به نیروهای تروریستی داعش بدهد ولی قبل ذز خزوج از کشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر می شود، آقای عرب زاده مرتکب چه کرمی شده ایت؟ مستند به قانون استدلال فرمائید

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، براساس ماده 505قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیرات چنانچه سوء نیت خاص ایشان مبنی بر قصد برهم زدن امنیت کشور احراز شود مشمول حکم ذیل ماده قرار خواهد گرفت و مجازات آن یک تا پنج سال حبس خواهد بود.