06 اسفند 1402

آیا در فرض سوال امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | دادسرای انتظامی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک پزشک از من به دلیل مزاحمت اینستاگرامی و جعل اکانت شکایت کرده و به من گفته فقط به شرطی رضایت میدهم که به روانپزشکی که دوستش هست مراجعه کمم و نسخه ببرم در پرونده گذاشته نسخه ام ، ولی هنوز رضایت نداده.
این پزشک قبلآ بدون اطلاع من و با فریب دادن من را به بیمارستان کشانده و وقتی وارد اتاقش شدم دیدم بدون اطلاع ما دوستهاش رو هم دعوت کرده تا برای من گواهی روانی بودن صادر کنند البته بعد از سوالات مختلف همکاراش گفتن سالم هست و زیر بار نرفتن،
قبلآ چهار سال قبل هم خودش مریض ما رو بیرون کرد از مطب و گفت مداوا رو ادامه نمیدم ،
می خواستم بپرسم الان که پرونده من دست اونها هست من هم میتونم از اونها شکایت کنم ؟ پزشک مورد نظر معاون هست در دانشگاه و وکلا از قبول وکالت برای من میترسن.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که مدارک ومستندات مبنی بر گفته های خوددارید میتوانید شکایت خودرا به کمیسیون پزشکی ارائه نمایید.