17 اسفند 1402

تکرار جرم ضرب سکه تقلبی

دسته بندی : کیفری | جعل اسکناس
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما یه پرونده کیفری داشتیم تو بندرعباس اتهامش ظرب سکه های تقلبی بود که بعد از 2 سال حبس زمان کرونا با سند آزاد شد حکم داده بودن 66 سال حبس این بنده خدا اومد و سند اجاره ای گذاشت و نرفت دیشب دوباره گرفتنش با همون جرم الان به نظرتون انتقالی میدن واسه همون بندر عباس یا اینکه همه رو همین جا میکشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر حکم اولیه قطعیت پیدا کرده و دوباره با تکرار جرم دستگیر شدن پرونده دومی به اولی ارتباطی نداره و جهات مشدده است