17 اسفند 1402

الزام‌به انجام تعهدات

دسته بندی : تعزیرات | نداشتن پروانه کسب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده از توی دیوار تعمیر کار مبل پیدا کردم،بعد تو 2 نوبت براشون پول ریختم و قسط سوم قرار شد بعد تحویل مبلام باشه،حالا جواب تلفن نمیدن و نمیان مبلارو ببرن من چجوری باید شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام آیا این شخص دارای پروانه کسب بوده آیا دارای مغازه و موسسه کاری بوده اگر شامل موارد فوق بوده می‌توانید از طریق تعزیرات و یا اداره صنعت و معدن علیه ایشان شکایت نمایید در غیر این صورت اقدام‌به‌طرح دعوا حقوقی