تقلب در فروش‌و‌مطالبه وجه

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سفارش اینترنتی به قیمت 500 تومن (با هزینه باربری 400 تومن که هنوز پرداخت نشده) داشتم که باید بعد از 4 یا 5 ماه می‌رسیده بعد از دو سال هنوز به من تحویل ندادن و در این مدت فقط دو بار پاسخگوی من بودن و پیام آخرشون این بود که شما یا محصولتو میگیری یا پولتو پس می‌دیم و جزئیات دیگه مربوط به ماست
حالا سوال من اینه من میتونم دیگه این محصول رو نخوام و پولمو پس بگیرم؟ مشخصه که محصول من‌بدستشون نرسیده حتی اگه رسیده باشه من باید هزینه باربری محصولی رو بدم که دو سال پیش نیازش داشتم
مورد دیگه این که اینا تمام مدت درحال فعالیت هستن و محصولاتشون رو می‌فروشن ولی هیچوقت پیگیری و جواب کسایی که محصولشون نرسیده رو نمی‌دن.
من‌تو چه شرایطی می‌تونم ازشون شکایت کنم و آیا منطقیه شکایتم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما از چه طریقی از ایشان خرید کرده آید میتوانید درخواست استرداد وجه خود را بنمایید میتوانید از طریق سامانه ضمن 135و تعزیرات124 شکایت کنید پیگیری میشود