جرائم پزشکی دکتر پوست

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من رفتم دکتر پوست برای پاکسازی پوست الان حدود 35روزه که میشه دکتر گفت که مشکلی ندارد و جای جوش های که در آورده روی پوست نمی‌مونه ولی الان صورتم خیلی بد شده و جای جوش ها به صورت لکه لکه مونده میتونم از دکتره شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر مشکلات زیادی براتون ایجاد شده و مطمئن هستید از قصور پزشکی ایشون هست میتونید نظام پزشکی شکایتتون رو پیگیری کنید قطعا