استرداد لاشه چک بعلت فسخ معامله

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.بنده برج 7پارسال یه اپارتمان پیش خریدکردم...530 میلیون دادم و یه چک برج 12 به مبلغ 100میلیون که پاس کردم..سازنده به اندازه پولی که دادم ساختمان را ساخته یعنی فقط یک سقف و دیگر به لحاظ مالی قادر به ساخت نیست..زمین مشارکت بوده و معامله فسخ شده..ومن 2تا چک دستش دارم 2تا200میلیون...قراره که 600میلیون سفته به من بده و 10روز قبل موعدچک پول رو بهم بده..سازنده دیگه ای قراره ادامه کار رو انجام بده..ایا معامله ما که فسخ شده بازهم باید چکهامو پاس کنم ..چکها رو طرف خرج کرده...استرس دارم که چکهارو پاس کنم اینم نتونه پول بهم بده و دادگاه و این جور مسائل پیش بیاد‌‌.لطفا راهنماییم کنید
..همکاراتون میفرماییند با تنظیم صورت جلسه جدید چکهارو پاس نکنید...
مافسخ نامه رو امضا زدیم و قرار شد 600 میلیون سفته بده و دفترخانه متعهد بشه که 10روز قبل از موعدچک ..مبلغ چکو بهم بده...اگر صورت جلسه جدید مبنی بر پاس نکردن چک رو امضا نکنه یا قانع نشه که من چکو پاس نکنم چیکار باید بکنم...ترسم ازاینه که این نتونه پول بهم بده..

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم باید دادخواست استرداد لاشه چک اقدام تا از هرگونه مشکل جلوگیری نمایید