مفقود شدن سیم کارت و سواستفاده از سیم کارت

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی اشیاء و اموال و مدارک
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من چند ماه پیش سیم کارتم را گم کردم و اصلا فرصت نکردم در این چند ماه برم سیم کارت را بسوزانیم وافتاده دست شخص دیگری واو پیام ها ی با موضوع توهین و افترا برای شخصی فرستاده .خواستم بپرسم راهی هست که من اثبات کنم که من نبودم ؟
و راهی برای شناسایی فرد خاطی از طریق مخابرات و دادگاه وجود دارد وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی. در پاسخ به پرسش شما عرض میشود، در ابتدا سیم کارت خود را سریعا سوزانده و با توجه به اینکه، کلیه مسئولیت‌های حقوقی و کیفری اعمال شده از طریق سیمکارت بر عهده صاحبان آنها می باشد؛ لذا بایستی بتوانید ثابت کنید سیمکارتتان مفقود گردیده و شخص دیگری از سیم کارت شما سواستفاده نموده است.