03 مرداد 1401

مجازات جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل اسکناس
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .کارمند رسمی شرکت نفت به اتهام جعل امضای دادستان محکوم به 7سال حبس شده است و اکنون ده روز از اجرای حکم میگذره و محکوم در زندان به سر میبره،حال سوال اینه ایا قاضی همزمان با صدور حکم باید حکم اخراج از کار نیز صادر میکرد؟الان که صادر نکرده میتونم شخصا پیگیر اخراجش باشم،باید به شرکت اطلاع بدم یا پیش قاضی برم؟قاضی طی روند پرونده اطلاع از کارمند رسمی بودنش داشت،لطفا کامل راهنمایی بفرمایید،تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادگاه در خصوص مجازات جعل زای صادر نموده رای اخراج از کار باید توسط هیئت های تخلفات اداری رسیدگی شود البته به علت جعل از باب مجازات تکمیلی و تبعی انفصال موقت نیز باید تحت حکم قرار می‌گرفت