مشاهده بهترین وکلای ارث و امور حسبی

با وکیل وند ۲۴ ساعته و از همه جای دنیا میتوانید مشاوره حقوقی دریافت کنید . وکیل وند به صورت تخصصی و با حفظ حریم خصوصی، اقدام به ارایه مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره تلفنی در زمینه‌ی بهترین وکیل ارث و امور حسبی کرده است.

فیلتر ها
حدف فیلتر ها
  • تخصص وکیل

  • استان

آنلاین

میلاد علیپور

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

3.5
352 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

99,000

دقایقی پیش

کبری پیرداده بیرانوند

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

4.2
1954 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

158,000

آنلاین در 3 ساعت پیش

شایان حیدری

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص حقوقی ،ارث و امور حسبی

4.3
1101 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

248,000

آنلاین در 6 ساعت پیش

حبیب جوادی اصل

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

4.3
1020 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

118,000

آنلاین در 7 ساعت پیش

نگار محمدعلی گل

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص کیفری ،ارث و امور حسبی

3.5
37 مشاوره موفق
آنلاین در 1 روز پیش

محسن چوبانی

کارآموز وکالت

متخصص حقوقی ،ارث و امور حسبی

4.2
383 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

198,000

آنلاین در 3 روز پیش

سنا یکتن خدایی

کارآموز وکالت

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

3.5
0 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

158,000

آنلاین در 1 هفته پیش

معصومه فرجی

کارآموز وکالت

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

3.8
161 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

158,000

آنلاین در 1 هفته پیش

ضیافت فرخشاهی

وکیل پایه یک دادگستری

متخصص خانواده ،ارث و امور حسبی

3.5
1 مشاوره موفق
هزینه مشاوره :

158,000

بهترین وکیل ارث 

یک وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند وکیل ارث نیز باشد که نسبت به کلیه قوانین مربوط به حقوقی و کیفری اطلاعاتی جامع و کامل دارد؛ اما بیشتر تخصص خویش را در حوزه قانون مدنی و مسائل مرتبط با قانون ارث و میراث که بسیار وسیع و مبهم است می‌گذارد.

در حال حاضر در جامعه ما مباحث منوط به ارث بسیار فراگیر شده است و بیشترین دعاوی خانوادگی مربوط به بحث ارث است و افراد اغلب بر سر موضوعات مرتبط با ارث با مشکل مواجه می‌شوند که به دلیل عدم آگاهی صحیح در خصوص مسائل منوط به ارث و موانع آن است و اینکه نمی‌دانند در کدام یک از طبقات ارث قرار می‌گیرند و چه اشخاصی حاجب ایشان جهت اخذ این اموال هستند به مشکلات زیادی برمی‌خورند. 

بعضا به خاطر اعمال خودسرانه در این خصوص و عدم مشورت با وکیل ارث و میراث روند رسیدگی به پرونده حقوقی آن‌ها طولانی شده و علاوه بر هزینه‌های مالی به لحاظ روانی تحت فشار زیادی قرار می‌گیرند؛ بر همین اساس کمک از وکیل ارث می‌تواند بهترین اقدام برای کسانی باشد که در مورد تقسیم ارث با مشکل مواجه شده‌اند و قصد دارند در کمترین زمان ممکن به نتیجه مثبت دست پیدا کنند.

 

وکیل ارث

 

بهترین وکیل ارث تهران 

به این خاطر که یافتن وکیلی که تنها در زمینه قوانین مدنی به‌ ویژه مسائل مربوط به ارث آگاهی کامل داشته باشد می‌تواند کمی سخت به نظر آید، شما می‌توانید با کمک از وکیل آنلاین ارث موسسه حقوقی وکیل وند که از وکلای مجرب در حوزه ارث و میراث است مشاوره دریافت نمایید.

در حقیقت وکیل ارث به دلیل مشرف بودن بر قوانین امور حسبی و مدنی، می‌تواند خیلی راحت در کلیه زمینه‌هایی که مرتبط با طبقات گوناگون ارث، قانون ارث و موانع آن، ارث زن، وصول مهریه از ارث و ارث فرزند خوانده است و همچنین نحوه تقسیم ترکه و محاسبه ارث به خوبی به افراد کمک کند و مشاوره رایگان دهد.

 

طبقات ارث در قانون مدنی

اشخاص در ارث در دو صورت نسبی و سببی از هم ارث خواهند برد.

در خصوص ارث ماده ۸۶۲ قانون مدنی چنیت بیان می‌دارد که طبقات ارث به سه گروه دسته‌بندی می‌شوند:

  • پدر و مادر، فرزندان و نوه‌ها

  • پدربزرگ و مادربزرگ‌ها، خواهر و برادر و فرزندان ایشان

  • عموها، عمه‌ها و خاله‌ها، دایی و فرزندان ایشان

 

پیش از تقسیم ترکه متوفی چه دیونی باید پرداخت گردد؟

بر اساس ماده ۸۶۹ قانون مدنی پیش از آنکه ترکه شخص متوفی بین وراث تقسیم شود بایستی دیون متوفی پرداخت گردد:

  • هزینه کفن و دفن متوفی

  • دیون و واجبات مالی شخص متوفی

  • آن چه که در وصیت‌نامه متوفی ذکر گردیده است تا ثلث ترکه بدون اجازه ورثه و مازاد بر ثلث ترکه با اجازه وراث

 

 تقسیم ترکه متوفی

 

شرایط و موانع ارث در قانون مدنی

وکیل ارث اظهار می‌دارد که در قانون مدنی از مواد ۸۷۵ تا ۸۸۵ در رابطه با شرایطی که بر اساس آن اشخاصی از اخذ ارث محروم می‌گردند صحبت شده است که مهم‌ترین آن‌ها از قرار زیر است:

  1. نخستین شرط جهت اخذ ارث، در قید حیات ‌بودن ورثه در زمان فوت مورث بوده و چنانچه زنی باردار باشد فرزند وی در شرایطی ارث خواهد برد که نطفه وی به هنگام فوت منعقد گردیده باشد و زنده به دنیا آید.

  2. قتل جزو موانع محسوب می‌شود و در صورتی که شخصی مورث خویش را عامدا به قتل برساند از وصول ارث محروم خواهد شد.

  3. شخصی که کافر باشد از شخص مسلمان ارث ننی‌برد و در صورتی که شخص متوفی کافر باشد باز هم وراث کافر ارث نخواهند برد و تنها مسلمان ارث می‌برد.

  4. پس از آنکه زن و شوهر هم را لعنت کردند از یکدیگر ارثی نمی‌برند و فرزندی که بر اثر انکار لعنت گردیده هم از پدر و پدرش نیز از وی ارث نخواهد برد.

  5. فردی که عنوان ولد زنا را دارد از پدر و مادر خود ارث نخواهد برد؛ اما چنانچه حرمت رابطه که فرزند ثمره آن است نسبت به یکی از والدین به اثبات رسید و نسبت به دیگری در حالت اکراه و شبه زنا نباشد فرزند تنها از آن طرف ارث می‌برد. با مشاوره وکیل تلفنی ٢۴ ساعته می‌توانید اطلاعات بیشتری در این خصوص کسب نمایید.

 

انواع حاجب در قانون

بنا به گفته وکیل ارث: به موجب ماده ۸۸۶ قانون مدنی حجب به حالتی می‌گویند که به دلیل وجود وارث دیگر شخص از اخذ ارث به‌ طور جزئی و یا کلی محروم خواهد شد.

در قانون حجب به دو گروه تقسیم می‌شود:

حالت اول: محرومیت از تمام ارث بوده که طی آن شخص به صورت کلی از اخذ ارث محروم می‌شود مثل برادرزاده که به دلیل وجود برادر یا خواهر شخص متوفی از ارث محروم می‌گردد.

حالت دوم: در این حالت شخص ورثه کمترین حد ارث را خواهد برد؛ اما به صورت کلی از ارث محروم نمی‌گردد؛ مثل آنکه شوهر به دلیل وجود فرزند برای همسرش از وصول نصف ترکه به ربع آن تنزل خواهد یافت.

 

مراحل تقسیم ارث به چه شکل می‌باشد؟

وکیل ارث و انحصار وراثت می‌گوید: تقاضا و تقسیم ارث نیازمند گذراندن یک‌سری مراحل بوده که بر اساس قانون بایستی الزاما طی گردد که وکیل خانواده هم می‌تواند تمامی امور مربوطه را بر عهده بگیرد:

نخستین اقدامی که وراث شخص متوفی به منظور تقسیم ارث بایستی انجام دهند، اخذ گواهی انحصار وراثت است، که مرجع صالح در رابطه با صدور گواهی انحصار وراثت شورای حل اختلاف است.

در رابطه با اخذ گواهی انحصار وراثت در مرحله اول هر کدام از وراث میت می‌توانند به طور مستقل نسبت به درخواست تقسیم سهم خود اقدام نمایند.

وکیل تهران جهت اخذ گواهی انحصار وراثت به مدارکی نیاز دارد که بایستی توسط شخص متقاضی به مرجع صالح تقدیم گردد که این مدارک عبارتند از:

  1. گواهی فوت شخص متوفی و مدارک هویتی وی

  2. تنظیم استشهادیه در دفتر اسناد رسمی

  3. عقدنامه در شرایطی که متوفی دارای زوجه باشد

  4. مدارک شناسایی کامل وراث شخص متوفی

 

همکاری با وکیل جهت اطلاع از مراحل تقسیم ارث

 

علاوه بر این در دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت این موضوع که اموال میت محدود و یا نامحدود است هم بایستی درج گردد. منظور از اموال محدود، اموالی است که از پنجاه میلیون کمتر باشد و نامحدود اموالی بوده که بیشتر از پنجاه میلیون است.

شورای حل اختلاف پس از آنکه تقاضای مذکور را دریافت کرد، با توجه به آنچه که در قانون امور حسبی بیان شده است، تقاضای شخص را طی یک نوبت در یکی از روزنامه‌های محلی چاپ کرده و چنانچه ظرف مدت یک ماه در این خصوص اعتراضی نشود، شورا نسبت به صدور گواهی اقدام می‌نماید.

پس از آنکه گواهی مذکور صادر گردید، متقاضی تقسیم ترکه می‌تواند بر حسب این گواهی از ترکه شخص متوفی ارث خویش را تقاضا کند و کلیه این مراحل توسط وکیل دعاوی ارث و میراث در کم‌ترین زمان ممکن و هزینه انجام‌پذیر خواهد بود.

 

هزینه وکیل برای تقسیم ارث چقدر است؟

در هر پرونده تعیین میزان حق‌الوکاله وکیل ارث ‌ ابتدا با در نظر گرفتن پیچیدگی و جزئیاتی که دارد انجام خواهد پذیرفت؛ به این معنی که وکیل ارث در جریان مشاوره پس از بررسی مشکل متقاضی و آگاهی از آنکه موضوع ارث مطرح گردیده تا چه اندازه پیچیدگی و جزئیات دارد و تا چه حد بایستی جهت رسیدن به حق شخص تلاش کند، هزینه حق‌الوکاله و دیگر هزینه‌های مربوط به آن را تعیین می‌کند؛ لازم است بدانید که تعرفه قانونی خاصی در این خصوص وجود ندارد و طرفین می‌توانند هر نوع توافقی که لازم است را انجام دهند و بر اساس آن مبلغی را تعیین کنند، شما نیز می‌توانید با مراجعه به موسسه حقوقی وکیل وند ضمن دریافت مشاوره رایگان تلفنی ۲۴ ساعته در رابطه با راه‌های تقسیم ارث و دریافت ارث از میزان هزینه وکیل اطلاع کسب نمایید.

 

مزایای مشاوره حقوقی ارث با موسسه حقوقی وکیل وند

از جمله مزایای مشاوره با وکیل ارث این است که بدین جهت که وکیل ارث نسبت به‌ کلیه قوانین حقوقی مرتبط با موضوع ارث اعم از قانون مدنی و امور حسبی اطلاعات کامل و جامعی دارد، می‌تواند شخصی را که به هر طریق قصد دریافت سهم قانونی خویش را دارد به بهترین نحو ممکن به‌ صورت حضوری و غیرحضوری از  طریق تلفن راهنمایی کرده و روش‌هایی را که شخص می‌تواند با استفاده از آن به راحت‌ترین شکل ممکن به حق خود برسد به وی بازگو نماید.

علاوه بر این با قبول پرونده شخص به‌ طور مستمر امور مربوطه را از شورای حل اختلاف رسیدگی نموده و اقدام به انتشار آگهی در روزنامه به منظور تسریع بخشیدن به روند صدور گواهی انحصار وراثت نماید؛ از این رو پیشنهاد ما به شما این است که حتماً با شماره وکیل برای ارث و میراث که در  کلیه حوزه‌های مرتبط با ارث و تقسیم ترکه  و مصادیق آن آگاهی دارد تماس حاصل نمایید.