11 آبان 1400

چگونه سند تک برگ را به نام شخص فوت شده درخواست کنم

دسته بندی : ثبتی | اسناد رسمی لازم الاجرا
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، قطعه زمینی سند آن دفترچه ای قدیمی می باشد که مالک آن فوت شده است و پنج ورثه دارد ، آیا می توان برای تبدیل سند قدیمی به سند کاداستر دوباره سند کاداستر را به نام مالک اصلی که فوت شده است دریافت کرد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود درخواست صدور سند تک برگ نیاز به درخواست ذینفع دارد که در حال حاضر در قید حیات نیستند شما می توانید برای هر یک از وراث سند مشاع تک برگ دریافت کنید موفق باشید