08 مرداد 1402

خرید اینترنتی و وجود عیب در موضوع معامله

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مصرف کننده
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من از یه پیج خرید کردم اول که بهشون گفتم قبل واریز گفتم من تا فلان تاریخ میخوام گفتن به دستتون میرسه ولی یک هفته بعد اون تاریخ تازه ارسال کردن هرچی ام گفتم جواب منو ندادن بعد که اومد سفارشم اصلا اونی نبود که من گفته بودم حتی جنس لباس یه جنس درجه پایین بود کلا ناقص دوخته بودن حتی بهشون گفتم مرجوع میزنم پولمو پس بدن بلاکم کردن میتونم کاری کنم ?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی �ا می‌توانید از طریق پلیس فتا با موضوع کلاهبرداری اینترنتی شکایت کیفری به طرفیت مالک پیج و صاحب تلفن مطرح نمایید و و بیان کنید که جهت خرید به ایشان پول داده‌اید ولی جنسی به شما تحویل ندادند چرا که اگر معیوب بودن را مطرح کنید موضوع کاملاً حقوقی می شود