03 دی 1402

جرایم سایبری و نقض حقوق مصرف کننده

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مصرف کننده
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من با یک اپلیکیشن انلاین همکاری میکردم و اونها بنا بر دلایلی با من قطع همکاری کردن بدون اینکه با من صحبت کنن و الان که میگم مدارک و مستنداتی که براساسش با من قطع همکاری کردید رو برام بفرستید میگن امکان پذیر نیست ایا من میتونم شکایت بکنم از ایشان؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما میتوانید به شرکت مربوطه ایمیل ارسال کنید و در صورتی که نشانی دفتر ایشان را دارید به دفاترخدمات الکترونیک قضایی مراجعه نموده و خواسته خود را طی یک اظهارنامه رسمی ارسال کنید در اینصورت از آن تاریخ به بعد از سواستفاده های احتمالی جلوگیری و ممانعت بعمل میاورید