01 شهریور 1402

چگونگی انتقال سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | تجویز انتقال منافع به غیر
مریم گودرزی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده سرقفلی یک مغازه در خیابان مدرس اصفهان رو دارم . مالک ملک مغازه‌ شخصی بوده که چندین سال پیش فوت کرده و 8 تا بچه داشته و از این 8 تا هم 4 تاشون فوت کرده اند و الان ما با 17 نفر مالک روبرو هستیم که بسیار هم ناسازگار و غیر منطقی هستند. طبق قرارداد و قانون سرقفلی نه میتونیم مغازه‌ رو تغیر شغل بدیم نه تعمیرات کنیم نه اجاره بدیم و نه بفروشیم . میخواستم بدونم چه جوری میتونیم از این قضیه قانونی عبور کنیم که مشکلی پیش نیاد؟ تشکر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وقت بخیر دادخواست تجویز انتقال منافع به غیر به طرفیت همگی بدید تا سرقفلی را بتوانید انتقال بدهید