10 شهریور 1402

دعوای ملکی و سرقفلی مغازه

دسته بندی : حقوقی | تجویز انتقال منافع به غیر
جواد خان زاده مقصودلو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر، پدرشوهرم سرقفلی، مغازه ای حدود50سال تصرف داشت الان دوسال فوت کرده ودرزمان حیاتش مغازه رو اجاره داده بودوبعدازفوتش دختراش اجاره میگیرن، وقتی بقیه فرزندان معترض شدندگفتن اجاره تقسیم میکنیم وحق فروش نداریم چون مالک نداره درحالی که مالک فوت کرده و وراث داره که خیلی شدیدباهم اختلاف دارن آیا میشه انحصاروراثت دادتامالک مشخص بشه و اجرت المثل ایام تصرف گرفت؟ باسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر بله میشه با تجویز انتقال منافع ملک را بفروش برسانید و همه حقو حقوقشان را بر دارند