21 دی 1402

اگر یک اسم یک شرکت قدیمی

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگر یک اسم یک شرکت قدیمی را ثبت رسمی و یک شرکت دیگه میتونه مشابه همان اسم را تا چه میزان انتخاب نمود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مخاطب محترم برای ثبت باید مورد آیین نامه و قانون ثبت علامت تجاری رعایت گردد و در صورت ثبت مشابه نام و برند ،باید یک سری آیتم درج شده در قانون را داشته و بصورت قانونی ثبت شود ولی اگر از نام تجاری شما بصورت غیر مجاز استفاده کند جرم است و قابلیت پیگری قانونی دارد. به نظر ، اصولا شما اسم ، نام تجاری پیشنهادی را جهت ثبت به واحد مربوطه ارایه و آنها این موضوع را بررسی می نماید و ایرادات را به شما اعلام می نماید. موفق و موید باشید