09 بهمن 1402

حق تقدم در ثبت تجاری لوگو

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شخصی از روی لوگو و لیبل پیج من کپی کرده از صفر تا صد و فقط اسم خودش رو نوشته ... بهش تذکر هم دادم اما توجهی نکرده و به عنوان پروفایل و لیبل محصولاتش استفاده میکنه میخواستم بدونم میتونم از طریق قانونی پیگیری بکنم؟ با اینک لوگو رو ثبت نکردم اما مدرک دارم از حرف هایی که زدن و نشون میده که لوگو متعلق بمن هست و بعدا ایشون کپی کرده ...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی پیشنهاد میگردد با عنایت به تقدم شما بدواً اقدامات لازم را جهت ثبت لوگوی مذکور انجام داده سپس نسب به طرح دعوا علیه ایشان اقدام نمایید.