جرم تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغ ها و مرور زمان آن

دسته بندی : کیفری | تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، بنده سال 97 یک قطعه زمین داشتم که اقدام به ساخت یک ویلای 100 متری درون آن کردم و انشعابات و کنتور هم نصب کردم حالا بعد از گذشت تقریبا 5 سال جهاد کشاورزی از بنده با عنوان تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغها شکایت کرده، میخواستم ببینم بنده الان شامل مرور زمان میشوم یا خیر

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام با توجه به درجه جرم، وفق بند (ث) ماده 105 قانون مجازات اسلامی، جرم ارتکابی مشمول مرور زمان شده است.